Krom Kendama Croatia Logo

Kendama je tradicionalna japanske igra vještine i koordinacije.

Kendama je interesantna i zabavna igra načinjena od drveta.

Kultura i tradicija igranja kendame datira već od 16. stoljeća, a u Europi i zapadnom svijetu postaje popularna unazad 15 godina preko zajednice sportaša koji su je popularizirali izvan granica Japana.

Tvrtka Netis d.o.o. je ekskluzivni zastupnik jedne od najpopularnijih kendama diljem svijeta, danskog branda KROM kendama.

KROM kendama se dizajnira, proizvodi i prodaje unazad deset godina posvuda u svijetu, a tijekom tog vremena je stekla veliki ugled i popularnost.

Standardnu liniju kendama KROM čine POP kendame, a dostupne su u 9 različitih boja.

Ove kendame privlače kupce svojim šarenilom i lijepim dizajnom, a za njih možemo reći i da su kendame namijenjene za početnike. Načinjene su od bukovine, čvrste su i izdržljive, a na kugli imaju gumeni premaz koji omogućuje bolji performans i lakše učenje trikova.

Od ostalih kendama načinjenih od drveta bukve izdvajamo seriju kendama zvanu KROM STROGO.

STROGO kendame imaju isti oblik kao i POP kendama, ali se razlikuje u premazu kugle. Kugle ovih kendama premazane su jedinstvenim KROM LOL clear premazom koji kendami daje dodatnu ljepljivost i omogućuje igraču da lakše izvede naprednije kendama trikove. Isti premaz koristi se na svim serijama KROM kendama, osim na već navedenoj POP kendami.

KROM kendama ima svoj profesionalni tim igrača širom svijeta.

Svaki od pripadnika KROM kendama PRO teama ima svoju unikatno dizajniranu kendamu.

PRO linija kendama načinjena je od jasena i ima iznimnu tvrdoću za maksimalnu izdržljivost, a nešto luksuznija varijanta ove kendame izrađuje se od drva oraha.

KROM kendame odlikuju se vrhunskom kvalitetom, a na tržište se kontinuirano lansiraju novi tipovi kendama proizvedeni na temelju prijedloga, potreba i interesa kupaca.